sâmbătă , 18 august 2018

Home » Social » Ziua porților deschise la CRRPH Mediaș

Ziua porților deschise la CRRPH Mediaș

octombrie 13, 2014 1:50 pm Category: Social Leave a comment A+ / A-

4Pentru a treia oară consecutiv Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaș și-a deschis porțile pentru toate persoanelor interesate să afle mai multe despre realizările centrului, să cunoască spațiile în care beneficiarii își petrec viața de zi cu zi dar și calitatea servicilor oferite de personalul centrului.

Ziua Porților Deschise are menirea de a aduce la cunostință opiniei publice, membrilor comunității locale, ca persoanele cu dizabilități trebuie privite ca orice alt cetățean al acestei țări, că trebuie respectate și ajutate să se simtă utile și valoroase. Ziua Porților Deschise oferă posibilitatea tuturor celor care participă la eveniment, să remarce condițiile în care trăiesc beneficiarii din centru și toți cei prezenți au apreciat calitatea serviciilor oferite.”, a declarat directorul executiv DGASPC Sibiu, Laura Vîlsan.

Acţiunea a avut drept scop prezentarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaş şi deschiderea ei către comunitate.

„Asa cum v-am obișnuit , în fiecare an, organizăm Ziua Porţilor Deschise, un eveniment la care am pus suflet atât noi , conducerea si personalul centrului, cât și beneficiarii noștri .Am invitat beneficiari de la alte centre și persoane din Mediaș și din județul Sibiu şi am prezentat un mic spectacol cu tematica anotimpului toamna pentru că am vrut să ne deschidem încă o dată porţile inimii către comunitate”, a declarat directorul CRRPH Mediaș, Mircea Brînda.

CRRPH Mediaş este o instituţie de asistenţă socială de tip rezidenţial care s-a înființat în anul 2011.În cadrul centrului sunt instituționalizați un număr de 50 de beneficiari cu vîrste cuprinse între 18 și 71 de ani, cărora li se asigură servicii de găzduire, consiliere psihologică şi socială educaţie, recuperare şi reabilitare, asistenţă medicală.

Ziua porților deschise la CRRPH Mediaș Reviewed by on . Pentru a treia oară consecutiv Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaș și-a deschis porțile pentru toate persoanelor interesate să Pentru a treia oară consecutiv Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaș și-a deschis porțile pentru toate persoanelor interesate să Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top