miercuri , 23 mai 2018

Home » Din Oras » Viteza excesivă – combătută în cascadă

Viteza excesivă – combătută în cascadă

septembrie 26, 2014 10:05 am Category: Din Oras, Diverse Leave a comment A+ / A-

excesul-de-viteza-combatut-de-politistii-bihoreni1359633330Prevenirea şi reducerea producerii de accidente rutiere pe fondul vitezei excesive sau neadaptate condiţiilor meteo şi de drum constituie prioritatea activităţilor poliţiştilor sibieni.

În contextul în care viteza excesivă sau neadaptată condiţiilor meteo şi de drum constituie principala cauză generatoare de accidente rutiere atât la nivel naţional, cât şi la nivelul judeţului nostru, în data de 25 septembrie, poliţiştii sibieni au organizat şi desfăşurat o amplă acţiune de combatere a excesului de viteză pe principalele drumuri din judeţ.

Astfel, au fost constatate 2 infracţiuni la regimul circulaţiei, au fost reţinute 9 permise de conducere (din care 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului) şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Numărul vitezomanilor sancţionaţi în trafic se ridică la 168, unul dintre ei primind şi sancţiunea complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile după ce a fost înregistrat depăşind limita de viteză cu mai mult de 50 km/h.

În total, poliţiştii au aplicat 279 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.200 lei. Acţiunile continuă având drept scop principal diminuarea numărului de evenimente rutiere cu consecinţe negative şi sensibilizarea populaţiei cu privire la riscurile la care sunt expuşi participanţii la trafic în cazul în care nu sunt respectate prevederile normelor rutiere

Viteza excesivă – combătută în cascadă Reviewed by on . Prevenirea şi reducerea producerii de accidente rutiere pe fondul vitezei excesive sau neadaptate condiţiilor meteo şi de drum constituie prioritatea activităţi Prevenirea şi reducerea producerii de accidente rutiere pe fondul vitezei excesive sau neadaptate condiţiilor meteo şi de drum constituie prioritatea activităţi Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top