luni , 28 mai 2018

Home » Evenimente » Video: Debut curajos pentru Feeric Fashion Days

Video: Debut curajos pentru Feeric Fashion Days

iunie 18, 2014 7:08 pm Category: Evenimente Leave a comment A+ / A-

unnamedCel mai important festival de modă din Balcani a început sub auspicii cum nu se poate mai nepotrivite. La ora 15, ora primei prezentări din festival, la cariera de piatră de la Turnu Roșu ploua cu găleata. S-au așteptat cinci, zece minute, după care atât Evgheni Hudorojkov, designerul prezentării, cât și cele 16 modele pregătite au luat decizia să ducă prezentarea la bun sfârșit, în ciuda ploii. Decorul prezentării a fost absolut spectaculos. Utilajele de mare tonaj s-au pus în mișcare pe fundalul pasarelei, sute de kilograme de pietriș au început să curgă dintr-un tub aflat la peste 20 de metri înălțime iar în același timp, la baza dealului de piatră, modelele prezentau diafanele colecții ale designerului moldovean. „Este o colecție specială pentru că este inspirată de o persoană specială din viața mea. Întruchipează sinceritatea, puritatea, simplitatea și adâncimea unei femei. În același timp e o colecție cu un mesaj clar: Fashion for Peace”, spune Evgheni despre colecția sa.Ploaia s-a oprit exact când echipa Feeric a revenit în Sibiu de la cariera de piatră. Ultimii stropi s-au uscat pe Pasajul Scărilor înaintea prezentării brandului Lany`s. Creațiile Adrianei Goilav și ale Ioanei Onaca au fost prezentate în fața a peste 100 de spectatori pe o pasarelă inedită. O colecție cu adevărat spectaculoasă, plină de culoare, extrem de inspiratăși de plăcută ochiului. „Cred că toate femeile pot să poarte astfel de rochii și nu există o tipologie anume, trebuie doar să intri în starea necesară pentru a purta asemenea rochii. Am mai multe piese preferate din această colecție, 5-6 cred”, spunea Adriana Goilav la finalul prezentării colecției Lany`s.

Iar dacă în Piața Mare nu ploua la ora prezentării semnată Bianca Popp am făcut noi ploaie. După ce anul trecut și-a prezentat creațiile în pârâul Palatului Brukenthal din Avrig, Bianca a trimis în lupta cu stropii puternici ai fântânii arteziene din Piața Mare o colecție complet negru. „Am constatat că negrul e o culoare care se adaptează oricărei situații și că poate exprima fericire. Această colecție e una despre libertate și fericire și nu despre doliu sau eleganță, care sunt principalele referințe pentru negru. Femeia pentru care creez eu e liberăși dezinvoltă”, spune Bianca Popp despre noua ei colecție, Black Happy.

Prima zi a Feeric Fashion Days s-a încheiat în minunatul decor al Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Pe scena de la lac, Natalia Vasiliev și-a prezentat ultimele creații într-un mod cum nu se poate mai inedit. Fiecare piesă a colecției a fost adusă la mal cu barca, în clipocit de vâsle. În ciuda ploii din ce în ce mai insistente peste 150 de persoane au asistat la prezentarea de pe lac.

Feeric Fashion Days continuă astăzi cu prezentarea Gabrielei Atanasov, ora 17, bulevardul Nicolae Bălcescu, ora 19 – Charles & Ron / Malta / Depoul CFR, ora 21 – Simona Semen / România / Piața Huet, ora 23 – Liana Sălăgean / România / Feeric Hall – Balanța.

Accesul la toate evenimentele din cadrul Feeric Fashion Days 2014 este gratuit. În caz de condiții nefavorabile toate showurile se vor reloca în Hala Balanța. Tot aici, în fiecare seară, designerii, modelele, vedete și personalități din lumea modei se vor strânge în Clubul Feeric, de la ora 22, pentru afterparty.

Video: Debut curajos pentru Feeric Fashion Days Reviewed by on . Cel mai important festival de modă din Balcani a început sub auspicii cum nu se poate mai nepotrivite. La ora 15, ora primei prezentări din festival, la cariera Cel mai important festival de modă din Balcani a început sub auspicii cum nu se poate mai nepotrivite. La ora 15, ora primei prezentări din festival, la cariera Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top