luni , 28 mai 2018

Home » Evenimente » Trei concerte de inalta tinuta la ARTmania Festival Sibiu

Trei concerte de inalta tinuta la ARTmania Festival Sibiu

iunie 9, 2014 8:58 pm Category: Evenimente Leave a comment A+ / A-

artmania-2014Tides From Nebula, unul dintre cele mai bune proiecte Post-Rock din Europa, Hauschka, legendarul pianist inovator si Daemonia Nymphe, comoara neofolk a Greciei contemporane, sunt parte din programul celei de-a noua editii ARTmania Festival. Concertele vor fi organizate cu acces special si numar de locuri limitat pentru fiecare locatie, incepand de la 350 de locuri pentru Hauschka si Daemonia Nymphe, pana la 600 de locuri pentru Tides From Nebula.

Biletele vor fi disponibile in rețelele Myticket, Eventim si pe shop.artmania.ro avand preturi diferite pentru fiecare concert.Organizatorii oferind si un abonament pentru toate cele 3 concerte.

Trei concerte de inalta tinuta la ARTmania Festival Sibiu Reviewed by on . Tides From Nebula, unul dintre cele mai bune proiecte Post-Rock din Europa, Hauschka, legendarul pianist inovator si Daemonia Nymphe, comoara neofolk a Greciei Tides From Nebula, unul dintre cele mai bune proiecte Post-Rock din Europa, Hauschka, legendarul pianist inovator si Daemonia Nymphe, comoara neofolk a Greciei Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top