sâmbătă , 18 august 2018

Home » Din Oras » Tibi Marian – despre Media Music Awards

Tibi Marian – despre Media Music Awards

octombrie 13, 2014 3:09 pm Category: Din Oras, Importante Leave a comment A+ / A-

tibi marianOrganizatorul Media Music Awards, Tibi Marian, a oferit pentru Pulsul Sibian, cateva informatii referitoare la cel mai mare eveniment muzical ce se desfasoara la Sibiu.

De unde ideea de a organiza MMA si de ce la Sibiu?
Ideea de a organizam Media Music Awards mi-a venit dupa ce am vazut in mai multi ani ce se intampla la celalalte premii muzicale si cum sunt acordate trofeele.Am dorit sa organizez niste premii bazate pe niste criterii trasnparente, singurele premii din Europa bazate pe difuzari.

Am avut ambitia costisitoare de a organiza la Sibiu acest eveniment pentru simplu fapt ca sunt sibian si pentru ca am vrut sa demonstrez ca o data pe an transfor Sibiu in Capitala Muzicii Romanesti.Cum a evoluat MMA de la an la an?
Din fericire a evoluat foarte bine anul acesta urcand mult fata de 2012 si 2013.Editia de anul acesta a fost una foarte reusita.


Ce a insemnat MMA 2014 pentru Sibiu?

Editia din acest an a insemnat 30 de artisti pe scena, 400 de camere rezervate la hotelurile din SIbiu , 200 de voluntari , 2000 de ecusoane, 40.000 de spectatori , 250 de cabluri de microfon etc.

Care a fost principala provocare a editiei de anul asta?
Provocarea a fost de a aduce atatia oameni in piata incat sa nu se mai poata intra , ceea ce am realizat fiind  plin de oameni pe toata caile de acces.

Ce a fost nou in editia de anul acesta si ce ne pregatesti pt anul viitor?
Dupa cum ati observat nou a fost faptul ca s-a intrat gratuit, ceea ce inseamna un mare plus pentru spectatori.

Care sunt diferentele intre MMA si alte decernari de premii organizate in Romania?
O prima diferenta ar fi faptul ca sunt decernate in baza difuzarilor si sunt transparente , mai exista multe alte diferente legate de organizare si respect fata de artisti si invitati dar nu le-as detalia pentru ca ar insemna sa ne laudam singuri.

Marea performanta a acestui an  a fost sa organizam mai bine decat anul trecut, chiar daca am avut un mare minus financiar cauzat de lipsa biletelor.Pentru acest rezultat am fost nevoiti sa muncim mult mai mult.
Tibi Marian – despre Media Music Awards Reviewed by on . Organizatorul Media Music Awards, Tibi Marian, a oferit pentru Pulsul Sibian, cateva informatii referitoare la cel mai mare eveniment muzical ce se desfasoara l Organizatorul Media Music Awards, Tibi Marian, a oferit pentru Pulsul Sibian, cateva informatii referitoare la cel mai mare eveniment muzical ce se desfasoara l Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top