luni , 28 mai 2018

Home » Din Oras » Taxa pentru pasapoarte redusa

Taxa pentru pasapoarte redusa

Valoarea taxei consulare percepute pentru eliberarea paşapoartelor electronice, a paşapoartelor simple temporare sau a altor documente de trecere a frontierei a fost redusă cu 10 lei. Cuantumul acestei taxe este de 22 de lei.

Noua taxă a fost stabilită prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 28 din 20 mai 2014 (publicată în Monitorul Oficial nr. 388 din 26.05.2014) pentru modificarea unor acte normative privind taxele şi tarifele nefiscale. La Art. V pct. 2 din această OUG se prevede că eliberarea unui paşaport electronic, a unui paşaport simplu temporar sau a altui document de trecere a frontierei, procurarea unui act judiciar sau extrajudiciar, la cererea unor persoane fizice sau juridice străine, eliberarea de adeverinţe, precum şi alte servicii prestate de autorităţi este în sumă de 22 de lei.

pasapoarte

Taxa pentru pasapoarte redusa Reviewed by on . Valoarea taxei consulare percepute pentru eliberarea paşapoartelor electronice, a paşapoartelor simple temporare sau a altor documente de trecere a frontierei a Valoarea taxei consulare percepute pentru eliberarea paşapoartelor electronice, a paşapoartelor simple temporare sau a altor documente de trecere a frontierei a Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top