sâmbătă , 18 august 2018

Home » Economic » Selecţie angajări pentru Spania

Selecţie angajări pentru Spania

octombrie 7, 2014 1:57 am Category: Economic Leave a comment A+ / A-

cules_de_capsuniAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu informează sibienii că la solicitarea angajatorilor spanioli, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza o selecţie pentru persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în sectorul agricol din Spania. Selecţia va avea loc în perioada 26 – 30 ianuarie 2015. Sunt oferite 800 locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica . Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore de lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.

Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi angajatul în timpul lucrat la firmă.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Persoanele interesate trebuie să se înregistreze în evidentele ANOFM la sediul AJOFM Sibiu strada Morilor , numărul 51 A, etaj 4 , camera 440 telefoane: 0269.21.08.82 interior 119 şi 0269.23.77.19.

Selecţie angajări pentru Spania Reviewed by on . Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu informează sibienii că la solicitarea angajatorilor spanioli, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei d Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu informează sibienii că la solicitarea angajatorilor spanioli, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei d Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top