miercuri , 20 iunie 2018

Home » Din Oras » Se lucrează pe străzi în aproape toate cartierele oraşului

Se lucrează pe străzi în aproape toate cartierele oraşului

octombrie 14, 2014 2:54 am Category: Din Oras Leave a comment A+ / A-

imagesNumeroase şantiere sunt deschise în prezent în Sibiu, în aproape toate cartierele oraşului. Dincolo de disconfortul temporar, rezultatul lucrărilor va îmbunătăţi funcţionalitatea, dar şi aspectul respectivei zone.

Au început lucrările de amenajare a străzii Lyon. Este vorba de o lucrare pentru a crea o nouă stradă cu o lungime de aproximativ 700 de metri în Zona Industrială Vest a oraşului, în zona unităţilor de producţie SNR şi Continental.

De luni, 13 octombrie vor începe lucrările la reţeaua de apă şi canalizare pe strada Traian, acestea urmând să se finalizeze în aproximativ 30 de zile. Pentru execuţia acestora este necesară închiderea traficului pe stradă. Şi pe strada Ovăzului se vor executa astfel de lucrări, în acest caz sub trafic.

Lucrările continuă şi la viaductul Mihail Kogălniceanu unde se montează armătura pentru cele 28 de elemente de susţinere ale podului. Pasul următor va fi realizarea grinzilor care unesc aceste elemente de susţinere.

Reparaţiile generale la viaductul Vasile Aaron avansează şi acestea foarte bine. Pe o parte a podului a fost turnată uzura, iar noul sens giratoriu este aproape finalizat.

Lucrările avansează şi în proiectul de construire a unui nou pod peste Cibin în dreptul pieţei agro-alimentare Cibin. În prezent s-au încheiat lucrările de sondare pentru reţelele de utilităţi şi se fac pregătirile logistice pentru devierea acestora şi pentru relocarea staţiei hidrologice. Va urma apoi construcţia unui pod pietonal provizoriu. Lucrările de demolare a podului existent vor fi efectuate în luna noiembrie a acestui an.

Pe strada Oţelarilor se lucrează la alimentarea cu apă, pentru amenajarea noii reţele fiind necesară restricţionarea circulaţiei pe o singură bandă.

Pe strada Tribunei continuă lucrările de aşezare a pavajului pe zona de parcări. Circulaţia se desfăşoară în această zonă în condiţii de şantier, pe carosabil fiind turnat primul strat de asfalt.

Pe strada Revoluţiei se fac ultimele retuşuri înainte de finalizare. Şi pe această stradă a fost refăcută reţeaua de apă şi canalizare, carosabilul, trotuarele şi spaţiile de parcare.

În Piaţa Tălmaciu urmează să se toarne uzura pe ultimele tronsoane, iar pe strada D.D. Roşca se lucrează la reţeaua de canalizare.

Pe strada Arad a fost turnat deja stratul de uzură, urmând să fie realizate şi marcajele. Pe strada Kiev s-a finalizat modernizarea reţelelor de gaz, apă şi canalizare şi s-a început săpătura generală. Pe strada Deva pe un tronson s-a turnat primul strat de asfalt, iar pe cealaltă jumătate a străzii se efectuează săpătura generală.

Pe strada Dumitru Bagdasar reţele s-au finalizat în totalitate şi s-a turnat deja betonul pe trotuare şi primul strat asfaltic pe carosabil.

Pe strada Gutuilor se lucrează în prezent la reţeaua de canalizare şi racorduri.

Se lucrează şi pe strada Autogării unde s-a turnat stratul de uzură şi urmează să se reabiliteze trotuarele.

Pe bulevardul Corneliu Coposu continuă lucrările de modernizare a reţelei de canalizare, în zonă circulându-se cu restricţii. Pe strada Ion Creangă se continuă lucrările la reţeaua de canlizare, acestea urmând să se încheie la sfârşitul acestei luni. Pe Aleea Fraţii Buzeşti s-a finalizat joi, 9 octombrie refacerea străzii, în urma lucrărilor de modernizare a reţelei de canal menajer.

Se lucrează pe străzi în aproape toate cartierele oraşului Reviewed by on . Numeroase şantiere sunt deschise în prezent în Sibiu, în aproape toate cartierele oraşului. Dincolo de disconfortul temporar, rezultatul lucrărilor va îmbunătăţ Numeroase şantiere sunt deschise în prezent în Sibiu, în aproape toate cartierele oraşului. Dincolo de disconfortul temporar, rezultatul lucrărilor va îmbunătăţ Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top