miercuri , 20 iunie 2018

Home » Evenimente » Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu

Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu

octombrie 7, 2014 1:54 am Category: Evenimente Leave a comment A+ / A-

Organizatorii celei de-a XVI-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu invită toţi iubitorii de frumos să viziteze expoziţia din cadrul Salonului, la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu. Intrarea la Salon este liberă, lucrările

rămânând expuse până în 2 noiembrie 2014, inclusiv la sfârşit de săptămână, conform programului Centrului de Informaţii pentru Turişti.

Cu ocazia vernisajului vor fi premiaţi câştigătorii celor două secţiuni ale concursului “Abstract” şi “Open”. Anul acesta organizatorii, prin juriul de specialitate, acordă 70 de premii, printre acestea numărându-se cele mai valoroase şi implicit cele mai râvnite medalii din lume, medalii ce se acordă în domeniul artei fotografice. Acestea sunt acordate de Federaţia Internaţională de Artă Fotografică, de cea mai mare organizaţie de specialitate din lume – Photographic Society of America, de Royal Photographic Society (organizaţie patronată de Regina Marii Britanii), de Images Sans Frontiere, Union Photographic International şi bineînţeles de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România.

Cotat la nivel mondial ca un eveniment de 5 stele (maxim posibil) Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu s-a dovedit a fi un barometru al valorilor internaţionale, rămânând un eveniment de referinţă pentru artiştii fotografi din întreaga lume. Anul acesta participanţii provin din 38 de ţări de pe 5 continente.

Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu Reviewed by on . Organizatorii celei de-a XVI-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu invit Organizatorii celei de-a XVI-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu invit Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top