miercuri , 20 iunie 2018

Home » Din Oras » Rezultatul chestionarului efectuat de Aeroportul Internaţional Sibiu

Rezultatul chestionarului efectuat de Aeroportul Internaţional Sibiu

iunie 23, 2014 4:40 pm Category: Din Oras, Importante Leave a comment A+ / A-

În perioada 14 aprilie – 10 iunie 2014 a fost distribuit chestionarul “COMPANIILE AERIENE VOR SĂ VĂ AUDĂ” – NOILE ARIPI DIN SIBIU , care a urmărit identificarea destinaţiilor preferate de către locuitorii din aria de acoperire a Aeroportului Internaţional Sibiu, alături de identificarea aspectelor relaţionate cu decizia deschiderii de noi curse aeriene.  Rezultatele studiului vor fi distribuite tuturor companiilor aeriene interesate să opereze de pe Aeroportul Internaţional Sibiu.

Pe perioada desfaşurarii campaniei s-au înregistrat un număr total de 3.030 răspunsuri unice. Persoanele care au raspuns chestionarului şi-au manifestat preferinţa pentru introducerea rutelor permanente către destinaţii precum Paris, Barcelona sau Roma şi deasemenea mai mult de jumatate dintre ei îşi doresc un zbor direct în Germania către aeroportul Frankfurt International.

Persoanele care au răspuns  la întrebarea din chestionar referitoare la scopul călătoriei au declarat într-o proporţie de 45% că turismul reprezintă în principal scopul călătoriei lor, 36% dintre ei călătoresc pentru a-şi vizita rudele şi prietenii iar un procent de 19% este reprezentat de cei care călătoresc pentru afaceri.

Cei al căror scop de călătorie îl reprezintă turismul, preferă în majoritate turismul de sejur şi turismul de weekend. Totodată ei consideră că ar trebui introduse curse charter spre destinaţii de vacanţă din ţări cum ar fi Grecia, Turcia sau Spania.

Cei chestionati au raspuns într-o proporţie covârşitoare că sunt dispuşi să plătească între 50 şi 150 euro pentru cumpărarea unui bilet de avion dus-întors pentru orice destinaţia aleasă, foarte important pentru ei în decizia de cumparare a biletului fiind data şi ora călătoriei precum şi preţul biletului.

Pentru a citii intreg raportul sondajului facut de catre Aeroportul International Sibiu, CLICK pe link-ul de mai jos:

http://www.sibiuairport.ro/uploads/Anunt/REZULTATE%20FINALE%20CHESTIONAR%20SIBIUAIRPORT%202014.pdf

10256802_247446582106906_8656447468364259552_n

Rezultatul chestionarului efectuat de Aeroportul Internaţional Sibiu Reviewed by on . În perioada 14 aprilie – 10 iunie 2014 a fost distribuit chestionarul “COMPANIILE AERIENE VOR SĂ VĂ AUDĂ” – NOILE ARIPI DIN SIBIU , care a urmărit identificarea În perioada 14 aprilie – 10 iunie 2014 a fost distribuit chestionarul “COMPANIILE AERIENE VOR SĂ VĂ AUDĂ” – NOILE ARIPI DIN SIBIU , care a urmărit identificarea Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top