miercuri , 23 mai 2018

Home » Diverse » Rezultatele bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi

Rezultatele bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi

septembrie 27, 2014 10:07 am Category: Diverse, Economic Leave a comment A+ / A-

decernarea-diplomelor-primei-serii-de-absolventi-7303Vineri 26 septembrie, s-a desfăşurat „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”,organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu concomitent în două locaţii din judeţ, respectiv la Sibiu şi Mediaş.

Cele 833 de persoane participante ( 653 la Sibiu şi 180 la Mediaş) au avut de ales dintr-un număr total de 771 locuri de muncă vacante puse la dispoziţie de către 48 agenţi economici din judeţ; la Sibiu 34 firme au oferit 679 locuri de muncă, iar la Mediaş 14 agenţi economici au oferit 92 posturi. Din totalul persoanelor participante 649 au fost absolvenţi ( 497 la Sibiu şi 152 la Mediaş).

Dintre persoanele intervievate 443 au fost selectate în vederea încadrării (347 la Sibiu şi 96 la Mediaş), în meserii precum inginer mecanic, economist, consilier juridic, consultant financiar, muncitor necalificat, sudor, electrician, agent servicii client, lucrator comercial, şi altele, urmând a ocupa un loc de muncă după susţinerea unui interviu sau a unei probe de lucru la sediul angajatorului.

Pe lângă punerea faţă în faţă efectiv a cererii cu oferta de forţă de muncă, bursa a încercat şi o familiarizare a proaspeţilor absolvenţi cu practicile de căutare a unui loc de muncă, cu participarea la interviuri de angajare precum şi cu tendinţele actuale ale pieţei muncii

Rezultatele bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi Reviewed by on . Vineri 26 septembrie, s-a desfăşurat „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”,organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu concomit Vineri 26 septembrie, s-a desfăşurat „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”,organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu concomit Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top