luni , 28 mai 2018

Home » Importante » Moartea doctorului Ilie Vonica

Moartea doctorului Ilie Vonica

iunie 9, 2014 6:55 pm Category: Importante, Social Leave a comment A+ / A-

vonicaMarți, 3 iunie, în jurul orei 12.00, la aproape 59 de ani, doctorul Ilie Vonica a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se in gol de la etajul vilei sale.
În urma unei depresii severe datorate anchetei din Dosarul Rețeta, în cadrul cărei soția sa, Ioana Daniela Vonica a fost arestată, doctoral Ilie Vonica stresat și ajuns la capătul puterilor s-a sinucis lăsând în urma o scrisoare de adio.
”Scrisoarea de adio este sigilată și va fi predată familiei”, a declarat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Conținutul scrisorii rămâne încă secret, fiind necesar acordul familiei pentru dezvaluire.
Sicriul cu corpul neînsuflețit al doctorului a fost depus miercuri la Capela cimitirului de la Biserica din Groapă, înmormântarea având loc duminica și nu vineri, conform deciziei rudelor.
Magistrații Tribunalului București au decis, joi, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, în urma cererii Ioanei Vonica de a fi lasată în libertate pentru a putea asista la înmormantarea soțului ei.
Miercuri, primarul Klaus Iohannis și-a exprimat regretul, prin intermediul biroului de presă al Primăriei Sibiu, față de moartea celui care a fost dr. Ilie Vonica.
“Pe lângă calitatea sa de doctor, pe lângă statutul său de om de afaceri, doctorul Ilie Vonica a fost alături de comunitatea sibiană, de administraţia locală, în cele mai importante momente, conştientizând apartenenţa la aceasta. De aceea, cu siguranţă, vom simţi cu toţii lipsa doctorului, omului de afaceri, dar mai ales a omului Ilie Vonica.” , a transmis primarul Sibiului.
Cei peste 2000 de angajați au reacționat postând un mesaj emoționant pe pagina oficială a clinicii înființate de dr. Ilie Vonica, prin care își exprima admirația si regretul pentru cele întamplate și totodată asigură că vor continua ceea ce doctorul a început.

Denisa Grecu

Moartea doctorului Ilie Vonica Reviewed by on . Marți, 3 iunie, în jurul orei 12.00, la aproape 59 de ani, doctorul Ilie Vonica a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se in gol de la etajul vilei sale. Î Marți, 3 iunie, în jurul orei 12.00, la aproape 59 de ani, doctorul Ilie Vonica a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se in gol de la etajul vilei sale. Î Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top