miercuri , 20 iunie 2018

Home » Politica » MINISTRUL MIHNEA COSTOIU: ”VĂ FELICIT PENTRU REUȘITA AUTORIZĂRII TUTUROR ȘCOLILOR DIN JUDEȚ!”

MINISTRUL MIHNEA COSTOIU: ”VĂ FELICIT PENTRU REUȘITA AUTORIZĂRII TUTUROR ȘCOLILOR DIN JUDEȚ!”

octombrie 7, 2014 1:43 am Category: Politica Leave a comment A+ / A-

mihnea-costoiuMinistrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a vizitat sediul Consiliului Județean la invitația președintelui Ioan Cindrea. Discuțiile au atins puncte generale legate de învățământul universitar și preuniversitar, dar și informări despre proiectele strategice ale Consiliului Județean Sibiu. În acest context președintele Ioan Cindrea l-a informat pe ministru despre faptul că anul acesta toate unitățile de învățământ din județ au primit autorizație sanitară de funcționare.

”Am propus consilierilor județeni, iar aceștia au votat în unanimitate, un proiect prin care Consiliul Județean a alocat fonduri pentru sprijinirea comunităților locale în această problemă. Este pentru prima dată în ultimii 25 de ani când autorizarea sanitară a școlilor a decurs normal, iar județul Sibiu este singurul din țară care a reușit până acum această performanță”, a spus președintele Cindrea.

”Este un lucru extraordinar și vă felicit pentru această reușită care poate fi luată drept model și de alte autorități județene. Mă bucur să văd aici, în județul Sibiu, o normalitate pe care ne-o dorim în toată țara și vă asigur de sprijinul meu în toate proiectele”, a declarat la rândul său, ministrul Mihnea Costoiu.

MINISTRUL MIHNEA COSTOIU: ”VĂ FELICIT PENTRU REUȘITA AUTORIZĂRII TUTUROR ȘCOLILOR DIN JUDEȚ!” Reviewed by on . Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a vizitat sediul Consiliului Județean la invitați Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a vizitat sediul Consiliului Județean la invitați Rating: 0

Related Posts

Leave a Comment

scroll to top