miercuri , 23 mai 2018

Home » Din Oras » Maşini noi la ISU

Maşini noi la ISU

iunie 15, 2014 7:28 pm Category: Din Oras, Diverse, Social Leave a comment A+ / A-

isu-opel-movano-101Parcul de masini si echipamente al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta’ Cpt. Dumitru Croitoru’ al județului Sibiu, a fost reînnoit cu șapte masini dotate cu echipament special pentru situatii de urgenta și o mașină pentru lucrul cu apa si spuma de capacitate mare. Recepţia festivă a echipamentelor noi şi moderne pentru intervenţii în situatii de urgenţă a avut loc în cursul zilei de 11 iunie, în prezenţa prefectului județului Sibiu, domnul Ovidiu-Ioan Sitterli, a președintelui Consiliului Județean Sibiu, domnul Ioan Cindrea și a inspectorului șef al I.S.U. Sibiu, domnul colonel Laurențiu Cosmin Balcu.

Obiectivul care se urmarește prin utilizarea acestor echipamente este ca timpul mediu de răspuns la locul intervenţiei să scadă, atât în zonele urbane cât și rurale.

 

Maşini noi la ISU Reviewed by on . Parcul de masini si echipamente al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta' Cpt. Dumitru Croitoru' al județului Sibiu, a fost reînnoit cu șapte masini dotate Parcul de masini si echipamente al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta' Cpt. Dumitru Croitoru' al județului Sibiu, a fost reînnoit cu șapte masini dotate Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top