miercuri , 20 iunie 2018

Home » Din Oras » Lucrări de reparaţie pe strada Andrei Şaguna şi pe Şoseaua Alba Iulia

Lucrări de reparaţie pe strada Andrei Şaguna şi pe Şoseaua Alba Iulia

octombrie 14, 2014 2:45 am Category: Din Oras Leave a comment A+ / A-

Strada Andrei Şaguna intră de luni, 13 octombrie în lucru. Primăria Sibiu a dispus înnoirea stratului de asfalt de uzură pe această stradă. Lucrările se vor efectua sub trafic, frezarea stratului existent urmând să se execute pe rând, pe câte o bandă, pe celelalte trei fiind permisă circulaţia. Aşternerea noului strat asfaltic se va executa sâmbătă, 18 octombrie şi duminică, 19 octombrie pentru a reduce la minim efectele lucrărilor asupra traficului.

De asemenea, de miercuri, 8 octombrie, a început inlocuirea stratului asfaltic de uzură şi pe o porţiunea a şoselei Alba Iulia, dintre strada I. Neculce şi strada Andrei Şaguna (cunoscută ca panta Morilor). Pe această porţiune au fost îndepărtate deja elementele de beton care separă sensurile de circulaţie pentru a permite executarea lucrărilor care, şi în acest caz, se vor desfăşura sub trafic, urmând să se lucreze pe o bandă pe sens pentru a permite circulaţia pe cealaltă bandă. Aşternerea asfaltului nou se va finaliza duminică, 19 octombrie.

Lucrări de reparaţie pe strada Andrei Şaguna şi pe Şoseaua Alba Iulia Reviewed by on . Strada Andrei Şaguna intră de luni, 13 octombrie în lucru. Primăria Sibiu a dispus înnoirea stratului de asfalt de uzură pe această stradă. Lucrările se vor efe Strada Andrei Şaguna intră de luni, 13 octombrie în lucru. Primăria Sibiu a dispus înnoirea stratului de asfalt de uzură pe această stradă. Lucrările se vor efe Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top