miercuri , 20 iunie 2018

Home » Diverse » Lansare de carte la Copşa Mică

Lansare de carte la Copşa Mică

septembrie 27, 2014 10:01 am Category: Diverse, Evenimente Leave a comment A+ / A-

lansare carte copsa mica Tabla VecinatatilorVineri 26 septembrie la Căminul Cultural din Copșa Mică, a avut loc lansarea unei carți inedite în peisajul literar contemporan.

“Tabla Vecinatatilor” este o trecere în revistă a tuturor vecinătăților din oraș, cu obiceiurile, regulamentele și datinile speciale ale fiecăreia, dar mai presus de toate este o poveste despre oameni și modul în care aceștia au înțeles să se ajute, să treacă împreună prin bucuriile și necazurile vieții cotidiene.

La festivitatea organizată de edilii orașului au luat parte reprezentanți ai vecinătăților din localitate (tații de vecinatate), reprezentanți ai vecinătăților din satele învecinate, invitați din partea Direcţiei de Cultură şi Patrimoniu Sibiu, ai Muzeului Municipal Mediaș, preoții locali, etc.

Autorul cărții “Tabla Vecinatatilor”, jurnalistul Milu Oltean, este sigur că, chiar dacă vremurile s-au schimbat‚ “vecinătatea, această mare familie, e un exemplu de normalitate și de generozitate, iar aceste modele nu au cum să dispară. Se pot transforma, dar nu au cum să dispară.”

Lansare de carte la Copşa Mică Reviewed by on . Vineri 26 septembrie la Căminul Cultural din Copșa Mică, a avut loc lansarea unei carți inedite în peisajul literar contemporan. “Tabla Vecinatatilor” este o tr Vineri 26 septembrie la Căminul Cultural din Copșa Mică, a avut loc lansarea unei carți inedite în peisajul literar contemporan. “Tabla Vecinatatilor” este o tr Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top