luni , 28 mai 2018

Home » Importante » Klaus Iohannnis susținut la Președenția României

Klaus Iohannnis susținut la Președenția României

iunie 9, 2014 4:12 am Category: Importante Leave a comment A+ / A-

În urma deciziei lui Crin Antonesc de a renunța la șefia PNL, Klaus Iohannis a preluat șefia interimară a partidului, până la organizarea congresului extraordinar de sfârșitul lunii iunie. Mai mult decât atât conducerea PNL a stabilit că primarul Sibiului va ramâne si prezidențiabilul partidului până la congres, când se va lua o decizie finală.Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Iohannis a replicat: “Nu m-a rugat nimeni să fac aşa ceva, dar eu i-am rugat pe colegii din partid să dezbată în organizaţiile lor această chestiune, după care probabil vom avea intern o fază de armonizare şi congresul poate ajunge în situaţia să ia o decizie”.

Totodată,miercuri, 4 iunie, în urma ședintelor reunite ale Biroului Politic Județean al Filialei PNL Sibiu și a Biroului Municipal PNL Sibiu s-a votat în unanimitate atât susținerea d-lui Klaus Iohannnis drept candidat la președinția PNL cât și propunerea drept candidat la Președinția României din partea Partidului Național Liberal și a dreptei politice românești. Conform spuselor președintelui PNL Sibiu, Mircea Cazan, “actualul primar al Sibiului are toate datele să coaguleze forțele de dreapta din politica românească și să câștige mandatul de Președinte al României.”

Numele primarului, Klaus Iohannis, este vehiculat ca fiind  propunerea pentru cursa prezidentiala din partea aliantei PNL-PDL sau a partidului care va rezulta din comasarea celor doua.

Mitul german, viața și realizările primarului Sibiului ar putea fi cea mai buna cale prin care un candidat ar putea convinge electoratul să îl voteze. Profilul lui Iohannis răspunde aspirațiilor micilor și marilor investitori precum și a salariațiilor, care visează la un politician neamț care să se impună și să facă ordine.

johannis-presedinte

 

Klaus Iohannnis susținut la Președenția României Reviewed by on . În urma deciziei lui Crin Antonesc de a renunța la șefia PNL, Klaus Iohannis a preluat șefia interimară a partidului, până la organizarea congresului extraordin În urma deciziei lui Crin Antonesc de a renunța la șefia PNL, Klaus Iohannis a preluat șefia interimară a partidului, până la organizarea congresului extraordin Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top