miercuri , 23 mai 2018

Home » Diverse » Interviu: Liviu Guta : “ De fiecare data cand sunt in Sibiu, merg la Paltinis”

Interviu: Liviu Guta : “ De fiecare data cand sunt in Sibiu, merg la Paltinis”

august 3, 2014 6:08 pm Category: Diverse, Importante, Social Leave a comment A+ / A-

liviu-guta_1d0b36191d_1750574720_d404978b44Aflat la Sibiu pentru un concert într-un club,  echipa Pulsul Sibian l-a întâlnit pe interpretul de manele Liviu Guţă, care a răspuns câtorva întrebări pentru publicaţia noastră.
Veniţi destul de des la Sibiu. Ce vă place în acest oraş ?
«  Îmi place în primul rând lumea. Şi îmi mai place un loc. Eu de fiecare dată când vin la Sibiu merg la Păltiniş la Pensiunea Alpina – Casi, şi mă simt bine cu familia acolo. În plus de asta, vin şi cânt la cluburi în Sibiu.”

Cum vi se pare atmosfera din cluburile din Sibiu?
“Atmosfera de aici a fost mereu una foarte plăcută, multă lume, distracţie pe cinste. Mă distrez la Sibiu. Ma distrez şi la Bucureşti dar la Sibiu e cu totul altceva, cu alte cuvinte îmi place publicul sibian mai mult.”

Pe plan muzical, ce noutăţi pregătiţi în viitorul apropiat?
“Da o să fac o piesă cu Michael Jackson”, glumeşte cântăreţul, devenind serios acesta spune : “scot un album acum, am foarte multe colaborări în afara tării, am fost invitat la câteva televiziuni în Portugalia, împreună cu o vedetă de acolo. În rest sunt implicat în foarte multe alte proiecte.”

Care e piesa ta preferată, pe care o cânţi mai des în spectacole, care are o semnificaţie aparte?
“  Să ştii că am foarte multe piese care semnifică câte ceva anume. Fiecare e importantă în felul ei şi ţin la fiecare. Nu am o preferinţă anume.”

Bălaşa  Cristian

Interviu: Liviu Guta : “ De fiecare data cand sunt in Sibiu, merg la Paltinis” Reviewed by on . Aflat la Sibiu pentru un concert într-un club,  echipa Pulsul Sibian l-a întâlnit pe interpretul de manele Liviu Guţă, care a răspuns câtorva întrebări pentru p Aflat la Sibiu pentru un concert într-un club,  echipa Pulsul Sibian l-a întâlnit pe interpretul de manele Liviu Guţă, care a răspuns câtorva întrebări pentru p Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top