sâmbătă , 18 august 2018

Home » Economic » Încasările din taxe şi impozite la scadenţă

Încasările din taxe şi impozite la scadenţă

octombrie 14, 2014 2:46 am Category: Economic Leave a comment A+ / A-

taxe-si-impozite-Scadenţa pentru plata taxelor şi impozitelor locale a fost în data de 30 septembrie, iar în prezent Direcţia Fiscală a realizat un bilanţ al acestor încasări.

De la începutul anului şi până în prezent la ghişeele Direcţiei Fiscale, la ghişeele poştale sau pe platforma electronică s-au încasat din taxe şi impozite locale 88.695.019 lei.

Persoanele fizice au efectuat 158.396 de operaţiuni de plată a taxelor şi impozitelor locale, încasându-se suma de 31.607.055 lei. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, încasările de la persoane fizice se menţin la acelaşi nivel (cu o creştere sensibilă de doar 0,16%).

Persoanele juridice au efectuat 10.793 de operaţiuni plată, suma totală încasată de la acestea fiind de 57.087.964 de lei, reprezentând o creştere de 7,39% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Se menţionează faptul că în 2014 cuantumul taxelor şi impozitelor locale nu a crescut. De asemenea, în comparaţie cu planul elaborat la începutul anului în care erau estimate aceste încasări, la sfârşitul perioadei se constată îndeplinirea acestui plan în proporţie de 89,56%.

Sibienii care nu au achitat taxele şi impozitele locale până la data scadenţei vor plăti majorări de 2% pe lună din suma restantă.

Încasările din taxe şi impozite la scadenţă Reviewed by on . Scadenţa pentru plata taxelor şi impozitelor locale a fost în data de 30 septembrie, iar în prezent Direcţia Fiscală a realizat un bilanţ al acestor încasări. D Scadenţa pentru plata taxelor şi impozitelor locale a fost în data de 30 septembrie, iar în prezent Direcţia Fiscală a realizat un bilanţ al acestor încasări. D Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top