sâmbătă , 18 august 2018

Home » Social » Improvizațiile sunt catastrofale

Improvizațiile sunt catastrofale

octombrie 7, 2014 2:19 am Category: Social Leave a comment A+ / A-

10POMPIERI-600x450Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al județului Sibiu a intervenit în primele 9 luni ale anului 2014 la 117 de incendii sau explozii ce s-au produs din cauza mijloacelor de încălzire improvizate, instalațiilor electrice sau sistemelor de încălzire defecte ori din cauza coșurilor de fum necurățate.

În majoritatea cazurilor, improvizațiile, fie că sunt făcute la sistemele de încălzire, la instalațiile de gaze sau cele electrice, conduc la adevărate dezastre și tragedii, provocând explozii, incendii, explozii urmate de incendii sau intoxicări cu monoxid de carbon, care se soldează, adesea, cu pierderi de vieți omenești, persoane rănite și pagube materiale importante.

Având în vedere că în perioada următoare urmează o răcire a vremii, iar cetățenii vor utiliza din ce în ce mai mult sobe sau aparate ori mijloace electrice de încălzire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al județului Sibiu avertizează cetățenii că improvizaţiile de orice natură, pot duce la evenimente cu urmări catastrofale.

Improvizațiile sunt catastrofale Reviewed by on . Inspectoratul pentru Situații de Urgență 'Cpt. Dumitru Croitoru' al județului Sibiu a intervenit în primele 9 luni ale anului 2014 la 117 de incendii sau exploz Inspectoratul pentru Situații de Urgență 'Cpt. Dumitru Croitoru' al județului Sibiu a intervenit în primele 9 luni ale anului 2014 la 117 de incendii sau exploz Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top