luni , 28 mai 2018

Home » Din Oras » Imobilul de pe strada Prejbei afectează locuitorii din zonă

Imobilul de pe strada Prejbei afectează locuitorii din zonă

iunie 9, 2014 4:10 am Category: Din Oras, Importante, Social Leave a comment A+ / A-

20140603_102714Situat pe strada Poplăcii la nr 88, imobilul ce depașește cu mult înalțimea caselor vecine afectează locuitorii prin gălăgie, praf și tot deranjul unei asemenea lucrări, ca să nu mai punem la socoteală faptul că noul imobil strică peisajul și încalcă intimitatea vecinilor.

Cei mai afectați de noul imobil sunt cei din familia Marinescu deoarece proprietatea lor se află chiar lângă “blocul” aflat în constructie. Aceștia se plâng de mizeria din jurul constucției și de cea din curtea lor ca urmare a lucrarilor întreprinse. ”La noi în curte muncitorii au făcut mare mizerie. A căzut rumeguș, iar gardul curții noastre a fost stropit cu mortar și beton. Am găsit chiar și țigle și coame sparte. Acest lucru s-a întâmplat, pentru că nu au acoperit imobilul cu folie protectoare de la bun început. Iar când au pus-o, nu au montat-o corect. Trebuia să aibă o schelă, iar folia să fie montată co­respunzător pe tot peretele”, a specificat Romulus Marinescu.

În ultimii ani PUZ-urile din zonă s-au modificat, consilierii care aproba PUZ-uri în discordanță flagrantă cu zona înconjuratoare sau cu PUG-ul, afectează locatarii zonei. Urbanismul este în primul rînd pentru populație, acesta trebuie să reflecte opțiunea și dorințele locuitorilor unui cartier.

Pentru a rezolva situația, familia Marinescu a apelat la ajutorul primariei facând de-a lungul timpului 2 sesizări, prima în 12 februarie și are numărul de înregistrare 8.932, iar cea de-a doua în 4 martie și are numărul de înregistrare 14.185. În urma acestora Poliția locală s-a prezentat la fața locului în control. În urma controlului familia Marinescu a primit un răspuns scris din partea acestora în care se precizează că la recepția lucrărilor se va verifica dacă toate lucrările au fost efectuate conform documentației tehnice. Acest raspuns nu oferă însă o soluție concretă și rapidă astfel locuința și calitatea vieții familiei Marinescu este în continuare afectată.

 

Imobilul de pe strada Prejbei afectează locuitorii din zonă Reviewed by on . Situat pe strada Poplăcii la nr 88, imobilul ce depașește cu mult înalțimea caselor vecine afectează locuitorii prin gălăgie, praf și tot deranjul unei asemenea Situat pe strada Poplăcii la nr 88, imobilul ce depașește cu mult înalțimea caselor vecine afectează locuitorii prin gălăgie, praf și tot deranjul unei asemenea Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top