luni , 28 mai 2018

Home » Diverse » Gala Învăţământului Copşean

Gala Învăţământului Copşean

octombrie 7, 2014 1:59 am Category: Diverse Leave a comment A+ / A-

poza2Miercuri, 1 octombrie, în orașul Copșa Mică s-au celebrat două evenimente importante: Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice și Gala Învățământului Copșean.

Gala, reprezintă cel mai important eveniment al învățământului local al acestui an, primul de acest gen pe plan local. Intenţia organizatorilor este de a-l pereniza, cu scopul de a acorda respectul cuvenit tuturor cadrelor didactice, care au participat sau participă încă la nobila misiune, de instruire a copiilor și tinerilor din localitate, de a transmite făclia cunoașterii generațiilor viitoare. În cadrul evenimentului au fost trecute în revistă activitatea și performanțele tuturor cadrelor didactice (de la educatori la profesori și personal auxiliar) care astăzi sunt pensionate, le-au fost înmânate diplome de excelență pentru toată activitatea didactică și apoi, într-o ambianță festivă în cadrul unui dineu, au fost depănate aminitri ale elevilor și dascălilor, reuniți după mulți ani.

La eveniment au participat alături de dascăli, reprezentanți ai comitetelor de parinți, ai consiliilor de administrație, oficialități locale și invitați din localitate. Acest eveniment a marcat și împlinirea a 60 ani de existență a Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică.

Gala Învăţământului Copşean Reviewed by on . Miercuri, 1 octombrie, în orașul Copșa Mică s-au celebrat două evenimente importante: Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice și Gala Învățământului Copșean Miercuri, 1 octombrie, în orașul Copșa Mică s-au celebrat două evenimente importante: Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice și Gala Învățământului Copșean Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top