luni , 28 mai 2018

Home » Evenimente » Festivalul Internaţional de Film Transilvania – Sibiu

Festivalul Internaţional de Film Transilvania – Sibiu

iunie 23, 2014 3:16 pm Category: Evenimente, Importante Leave a comment A+ / A-

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) revine la Sibiu, în perioada 25 – 29 iunie 2014, cu o selecție generoasă de filme românești, producții noi de succes, documentare captivante și multe alte surprize.
Pe ecranul din Piața Mare vor rula, în premieră, comedia America, venim! – cu Mihai
Călin, Gheorghe Ifirm și Adrian Văncică – și O poveste de dragoste, Lindenfeld (r. Radu Gabrea), o dramă care îi are în rolurile principale pe Victor Rebengiuc și Mircea Diaconu.
Programul filmelor din Piața Mare este completat de Closer to the moon – cel mai recent film al lui Nae Caranfil, București, unde ești?- documentarul lui Vlad Petri și Sunt o babă comunistă al lui Stere Gulea.
Proiecțiile speciale au și anul acesta un loc aparte la TIFF Sibiu. Joi, 26 iunie, de la ora 22.00, în Parcul Sub Arini va rula comedia #Selfie (r.Cristina Iacob), iar sâmbătă, 28 iunie, Muzeul în aer liber Astra va fi locul de desfășurare perfect pentru o producție spectaculoasă, avându-l în distribuție pe Robert Redford – All is lost / Când totul e pierdut (r. J.C. Chandor). Cetatea Cisnădioara va găzdui vineri, 27 iunie, din nou un eveniment deosebit: Tabu, renumita melodramă a lui Friedrich Murnau din 1931, va rula în acompaniamentul live al trupei Foley`Ala.

Accesul la proiecţiile de filme se va face pe bază de bilet, care se poate achiziţiona la intrarea în fiecare locaţie.
TIFF 2013

Festivalul Internaţional de Film Transilvania – Sibiu Reviewed by on . Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) revine la Sibiu, în perioada 25 – 29 iunie 2014, cu o selecție generoasă de filme românești, producții noi Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) revine la Sibiu, în perioada 25 – 29 iunie 2014, cu o selecție generoasă de filme românești, producții noi Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top