sâmbătă , 26 mai 2018

Home » Diverse » Diagnosticarea starii de sanatate cu ajutorul biorezonantei magnetice

Diagnosticarea starii de sanatate cu ajutorul biorezonantei magnetice

august 3, 2014 2:24 pm Category: Diverse Leave a comment A+ / A-

biorezonanta sibiuTehnica investigatie cu aparatul de biorezonanta s-a dovedit a avea un impact extraordinar in prevenirea la timp a aparitiei problemelor de sanatate in organism. Fie ca este vorba de dereglarea nivelului normal al vitaminelor, fie ca este vorba de existenta unui deficit sau a unui surplus de minerale in corp, dereglari ale hormonilor sau enzime lipsa in corp, cu aceasta tehnica putem identifica la timp ceea ce trebuie corectat in corpul nostru.

Cu ajutorul undelor magnetice care sunt generate la nivelul celulelor, ţesuturilor şi organelor, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, digestive, fie ele acute sau cronice.

Prin investigatia cu biorezonanta, pacientul afla daca corpul sau sufera din cauza unei proaste oxigenari sau hidratari celulare, acestea fiind cauzele multor boli ale organismului.

Aflam prin biorezonanta ce sensibilitati avem. Aflam daca exista in corpul nostru riscuri de infectii. Sa nu uitam totusi de cele mai importante atentionari pe care aparatul de biorezonanta le da cu privire la riscurile de imbolnavire si eventualele cauze.

Tot biorezonanta ne face o evaluarea generala a functiei fiecarui organ sau sistem in parte, oferindu-ne sfaturi in privinta viitorului tratament de mentinere a sanatatii sau de corectare a diverselor probleme intalnite. Este un instrument care ne ajuta sa stabilim un prediagnostic, o evaluare generala. In cazul depistarii unor probleme mai grave de sanatate, pacientul va fi directionat catre investigatii clasice pentru a confirma sau infirma suspiciunile
asupra unei boli. Important pentru noi este sa intelegem ca acest sistem de investigatie masoara semnalele pe care corpul nostru ni le transmite legat de diversele disfunctii aparute.

Avantajele diagnosticarii cu biorezonanta:
- Nu prezinta efecte negative, nu radiaza, nu necesita intepatura sau o pregatire speciala inainte de consultatie. Nu are contraindicatii, cu exceptia persoanelor cu stimulator cardiac
- Consultatia dureaza intre 30 si 60 minute si analizeaza tot corpul, cu toate sistemele sale. Rezultatele se primesc pe loc.
- Sistemele analizate de acest aparat sunt particularizate pentru femeie , barbat si copil.
- Diagnosticarea se poate face ori de cate ori este nevoie, pentru a putea depista de timpuriu dezechilibrele din organism.
- Costuri  reduse.

SISTEME ANALIZATE:
1. FUNCTIA  CARDIOVASCULARA SI CEREBROVASCULARA
2. FUNCTIA GASTROINTESTINALA
3. FUNCTIA HEPATICA
4. FUNCTIA VEZICA BILIARA
5. FUNCTIA PANCREATICA
6. FUNCTIA RENALA
7.  FUNCTIA PULMONARA,
8. SISTEM NERVOS
9. BOLI OSOASE

10. DENSITATE OSOASA MINERALA,
11.  BOALA OSOASA REUMATOIDA,
12. INDEXUL CRESTERII OSOASE,
13. GLICEMIA,
14.  OLIGOELEMENTE,
15. VITAMINELE,
16. AMINOACIZII,
17.  COENZIMELE ,
18.  SISTEM ENDOCRIN,
19.  SISTEM IMUNITAR,
20.  TOXINELE,
21. METALELE GRELE ,
22.  CALITATI FIZICE FUNDAMENTALE,
23. ALERGIILE,
24. PIELEA,
25. OCHI,
26. PROSTATA, (barbat) GINECOLOGIA ( femeie)
27 FUNCTIA SEXUALA MASCULINA, ( barbat) GANDELE MAMARE ( femeie)
28. ELEMENTE ALE CORPULUI UMAN.

Este mult mai usor A PREVENI, decat A TRATA!

Articol oferit de Inspire Studio Sibiu
Diagnosticarea starii de sanatate cu ajutorul biorezonantei magnetice Reviewed by on . Tehnica investigatie cu aparatul de biorezonanta s-a dovedit a avea un impact extraordinar in prevenirea la timp a aparitiei problemelor de sanatate in organism Tehnica investigatie cu aparatul de biorezonanta s-a dovedit a avea un impact extraordinar in prevenirea la timp a aparitiei problemelor de sanatate in organism Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top